Babysalmesang

Babysalmesang i Domkirken

Hold starter 3. september! BEGGE HOLD ER FULDE, KONTAKT KKM@HADO.DK FOR VENTELISTE 

Forældre med børn i alderen 1-10 måneder indbydes til babysalmesang i Haderslev Domkirke.

Hvad er Babysalmesang

Formålet er at styrke båndet mellem barnet og dets far eller mor gennem musik og sang, som er et fantastisk redskab, når der skal soves, leges og trøstes.
Det handler ikke om hvordan du synger, men at du har lyst til det musikalske samvær. Derfor er babysalmesang for alle! Du behøver ikke at have nogen forudsætninger overhovedet for at kunne deltage sammen med din baby.

Vi byder på et fantastisk rum fuld af indtryk for alle sanser. Der er lyde fra orgel og forsanger og kirkerummet synger også med. Der er lys, farver og former helt anderledes fra hverdagen. Vi danser og bevæger os i rolig rytme rundt i rummet. Vi synger både salmer og sange og laver små lege med rekvisitter, bruger bevægelse og forskellige lydindtryk m.m. I er med på jeres eget niveau.

Babysalmesang er også en sjov og utraditionel måde at udvide sit sang- og salmekendskab på og være sammen med sit barn og med andre forældre.

Vi lægger vægt på, at barnet med sine sanser får en god og positiv oplevelse af musik, salmesang og kirkens rum i samspil med mor/far og de øvrige deltagende.

Babysalmesang er frem for alt et åndehul, hvor du kan være helt sammen med din baby.

 

 

Praktiske oplysninger

Tid: Torsdag formiddage fra 9.45 - 10.15 ca
Bliver der 2 hold, starter hold nr. 2 kl. 10.45 og er ca. færdig 11.15
Sted: Domkirken
Start: 3. september 2020

Antal gange: 10 - inkl. afslutning (der er ikke babysalmesang i efterårsferien uge 42, vinterferien uge 7 og i påskeugen 12).
Holdstørrelse: Max 16 
Tilmelding: Efterår: senest 14. august - men gerne før. Holdet bliver hurtigt fyldt. Tilmelding her.
InstruktørerKirke- og kulturmedarbejder Katrine Romberg og kirkens organister
Pris: Det er gratis at deltage
Afslutning: Forløbet slutter med en babysalmesangs-gudstjeneste for forældre, børn, søskende og bedsteforældre 14. november i Hertug Hans Kirke hvis reglerne for forsamlinger og sikkerhedafstand tillader det. 

Sidste babysalmesangsgang: Efterår - torsdag 12. november. Normalt er vi på plejecentret Humletoften, men pga. situationen med covid-19 ligger det endnu ikke fast, om vi kan tage derud i år. Hvis vi ikke kan, finder vi på noget andet. 

I kirken har vi pusle- og amme facilliter, og du kan gå til og fra aktiviteterne efter behov. Efter sangen er man fri til at gå med ned i Magdalenesalen og drikke en kop kaffe og nyde lidt medbragt hjemmebag.

Det er en rigtig god idé at medbringe tykke sokker eller sutsko samt måske en trøje.